– Efter flytten till Riggargatan omsatte vi en miljon per år och i år beräknas det hamna på nästan 5 miljoner, berättar Tobias Sundell, VD och ägare till Däckakuten. Det känns nästan overkligt men det har också varit ett både roligt och hårt arbete för att nå dit vi är idag.
Smart marknadsföring med snyggt stripade bilar är en del av förklaringen. Men företaget har också växt i och med flera strängar på lyran. Idag erbjuder företaget, förutom den ursprungliga dygnet-runt-jouren med däckservice, även service på alla typer av driftstopp som problem med hjulen, motorstopp, feltankningar, fjäderbrott med mera. Dessutom tvättar man bilar för hand i verkstaden som mer och mer börjar likna en fullserviceverkstad för både hjul och verkstadsjobb.
– Min filosofi är att erbjuda kunderna bra priser på alla våra tjänster, sa Tobias Sundell. Just idag har vi en rejäl jubileumsrabatt med de i särklass lägsta priserna på nya däck i hela stan!
Inbjudan till jubileet via Facebook lockade många besökare och de 45 första fick två minilotter var.
– Det blev ju succé eftersom en av besökarna vann på en av sina lotter och gick härifrån 5.000 kronor rikare, sa Tobias Sundell.
Glögg, julmust, godis, pepparkakor smakade också bra och det ska bli intressant att följa Däckakutens fortsatta utveckling!