Därmed är Gluggen den restaurangkedja som finns på flest platser i Gävle då man sedan tidigare finns på Brunnsgatan, Winn och Nortull.
– Det här känns fantastiskt kul, berättar delägaren Johan Björklund. Intresset för husmanskost som alternativ till den vanliga fastfooden verkar öka hela tiden. Med den här etableringen får vi nu maximal täckning inom centrala Gävle. Dessutom får vi nu ett betydligt större och mer effektivt centralt kök samt att vi kommer att kunna erbjuda 100 sittplatser för dem som vill äta hos oss - till samma låga pris förstås!

Gluggens etableringen av snabbmatsrestauranger som levererar hemlagad husmanskost har blivit en riktig succé. Den första Gluggen etablerades på söder, Brunnsgatan 44 för 2 år sedan och förra året öppnade kollegorna Johan Björklund och David Lundgren en filial vid GDG-macken vid Nortull i Gävle den tredje Gluggen belägen i Winnhuset på Stortorget.

Utbudet kommer att vara något större i nya Gluggen Hemsta och detsamma i de tre övriga ”Gluggarna”, med förbehåll för enstaka variationer. Endast öppettiderna skiljer sig en del.
Varje dag serveras fyra olika varmrätter samt alternativen Pepparlaxsallad med citroncreme och kycklingsallad med flera olika dressingar som tillbehör. En låda kostar 55:- med "Gluggenkortet", annars 59:-.
Det finns även kylda matlådor för avhämtning för 50:-.

"De kostar lite mindre - men smakar desto mer!" är Gluggens motto.

För mer information se:
http://www.gluggen.se