Poolia utlovar en inspirerande morgonstund på elva orter runt om i landet under november månad. Föreläsaren Mike Florette som kommer till Gävle och Elite Grand Hotel den fredag den 20 november vill inte berätta för mycket men är tydlig med att publiken ska både utbildas, inspireras och roas samtidigt som viktiga och användbara lärdomar förmedlas. Temat är hur rön från hjärnforskning kan bidra till bättre team:

-Jag älskar frukostföreläsningar, framhåller Mike Florette som beskriver sig som föreläsare, författare och organisationskonsult. Jag ska prata om hur hjärnan fungerar. Om vi inte förstår det kan vi inte skapa bra team. Och redan med lite kunskap kan vi åstadkomma stora positiva förändringar, sammanfattar Mike Florette.

Stora positiva förändringar med små medel
Det finns många sätt att organisera som är vanliga men också mindre lämpliga då man tar hjärnan i beaktande. Den stora poängen är att det mesta går att förändra till det bättre.

Några kanske varit med när Mike Florette tidigare – i Poolias regi – hållit mycket uppskattade workshops och föreläsningar om kreativitet utifrån Edvard de Bonos sex tänkande hattar.

Det är dock inte frukostmaten som lockat tillbaka Mike Florette. För att kunna fokusera på uppgiften äter han ”en bra stund innan”. Men mycket näring till det egna arbete kommer i stället från de frågor och diskussioner som uppstår i samband med föreläsningarna.

- Frukostföreläsning är det första folk gör på dagen så många är väldigt alerta, har fått koffein och kolhydrater och är väldigt receptiva, förklarar Mike Florette.

Frikosten och föreläsningen är kostnadsfri. Det finns 80 platser, anmälan sker på länken nedan och det är ”först till kvarn” som gäller.

Dag: 20 november
Tid: Frukost från 07.30
Föreläsning 08.00 – 09.00
Plats: Elite Grand Hotel Gävle
Kyrkogatan 28
Anmäl dig här:
http://www.poolia.se/frukost

Varmt välkommen
Michael Angelryd
VD Poolia Gävle
073-944 52 31