Med start i slutet av 2017 får Handelsbankens företagskunder möjlighet att använda Fortnox molnbaserade lösningar till exempel bokföring, löneadministration och fakturering direkt i Handelsbankens internet- och mobilbank. Det gör det möjligt för företagskunder att använda automatiserade funktioner och på så sätt sköta sitt företag på ett smidigare och effektivare sätt.

– Ett mycket bra beslut av handelsbanken, konstaterar Ingela Gustafson som är byråpartner till Fortnox och driver redovisningsbyrån Curant AB i Gävle. Med Fortnox får våra kunder kontroll över sitt företags ekonomi så enkelt som möjligt och kan följa den ekonomiska utvecklingen dagligen om detta önskas. Dessutom blir ju samarbetet med oss redovisningskonsulter och revisorer så mycket enklare. Ett fascinerande faktum är att jag har genom den här lösningen kunder i Sverige som jag aldrig träffat någon gång personligen. Detta tack vare det enkla samarbetet genom denna molnlösning.

Välkommen till Curant Ekonomi & Administration när ni vill ha ordning och reda på er företagsekonomi. Vi utför löpande bokföring åt mindre svenska företag var som helst i världen - bara ni använder Fornox, då kan vi samarbeta enkelt via den molnbaserade tjänsten.

Vi tar hand om er löpande bokföring på ett enkelt, smart och kostnadseffekivt sätt. Utifrån era behov gör vi tillsammans en analys och skräddarsyr en lösning med effektiva rutiner och en kontoplan som ni förstår vilket gör att ni som kund får ordning och reda samt en god överblick på er företags ekonomi.


Kontakta oss om ni vill ha enkel, smart och billig bokföring.
Vi utför kostnadseffektiva tjänster inom bokföring, ekonomi och administration.

Ingela Gustafson
Curant AB
Åsvägen 12
818 33 Valbo, Sweden
+ 46 (0)70-208 88 76

För mer information se:
http://www.curantab.se

Vi är byråpartner till
Fortnox - Småföretagens bästa vän
http://www.fortnox.se

För mer information se: http://www.curantab.se
http://www.fortnox.se/foretagare
Källa: https://itbranschen.idg.se/2017/06/21/fortnox-molnlosningar-till-handelsbankens-kunder