– Officiellt öppnar vi måndagen den 30 januari men vi siktar på att smygöppna lite veckan innan för att komma igång på ett bra sätt, hälsar Johan Björklund, en av grundarna och delägare.

Etableringen av Gluggens snabbmatsrestauranger som levererar hemlagad husmanskost har blivit en riktig succé.
Den första Gluggen etablerades på söder, Brunnsgatan 44 för 2 år sedan och därefter öppnade kollegorna Johan Björklund och David Lundgren en filial vid GDG-macken vid Nortull i Gävle samt den tredje Gluggen belägen i Winnhuset på Stortorget.


I höstas öppnade den fjärde fjärde Gluggen i Hemsta, Gävle där även kocken Leif Klövstedt förstärkte verksamheten.

Precis som i övriga Gluggen serveras varje dag fyra olika varmrätter samt alternativen Gravlax med potatisallad och kycklingsallad med flera olika dressingar som tillbehör.

En låda kostar 55:- med "Gluggenkortet", annars 59:-.




"De kostar lite mindre - men smakar desto mer!" är Gluggens motto.


För mer information se:
www.gluggen.se