Sedan dess har ytterligare företag anslutit och nu kan Gävle City erbjuda ett presentkort som tas emot i hos 120 företag. Daniel Swärd, centrumutvecklare på Gävle Citysamverkan menar att det visar den kraft som finns och alla positiva förändrar som kommer många till godo när företag går ihop och satsar tillsammans. Inget annat presentkort på marknaden i regionen innebär lika stora valmöjligheter.

Presentkortet har blivit en omtyckt gåva att ge bort till sina medarbetare då det innebär stora valmöjligheter, är smidigt att beställa och samtidigt gynnar det lokala näringslivet. En av styrkorna är bredden på medverkande företag och branscher. Den som får presentkortet kan välja på allt från, restauranger, inredning, kläder, skor, smycken, fashion, hälsa & skönhet, upplevelser, mat, fika till, blomster, elektronik sport eller till och med bli tatuerad, säger Daniel Swärd.

Intresset för Presentkortet som julgåva ökar för varje jul, en av de mer praktiska anledningarna är just att företag lätt beställer Presentkortet via en ny e-handelssida i kombination med fakturalösningen på gävlecity.se/foretag. Företag som vill få kortet direkt i handen kan också besöka presentkortsautomaten i Gallerian Nian eller Flanör samt Turistcenter de gäller betalning med bankkort.

Med andra ord, ett bra julklappstips för företagare runt om i Gävle som inte bestämt vad de ska köpa till sina medarbetare men vill att det blir rätt där och samtidigt gynnar företagen i city.