Nordisk Författarförening med ny hemsida.

Precis ny hemsida till Nordisk Författarförening

27/11 kl. 22:26

Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivarkurs på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Vi på webbyrån Precis Reklam i Gävle fick det stora nöjet att bygga om hemsidan åt Nordisk Författarförening, som önskade samma design men på en mer modern och definitivt mer lättadministrerad plattform. Updraget fick vi genom att vi är anslutna till Svensk Webbservice.

forfattarutveckling.se ligger nu på det lättadministrerade publiceringssystemet Yodo CMS som är både sökmotoroptimerad och mobilanpassad. Nordisk Författarutveckling erbjuder en komplett skrivar- och författarkurs för blivande författare på distans som lär dig inkomstgivande skrivkonst. Skrivarkursen lär dig tekniker för att skriva allt från artiklar till noveller och romaner.

Är ni också intresserade av att skaffa en ny modern hemsida i publiceringssystemet Yodo? Med hjälp av oss på Precis Reklam får ni en funktionell, lättadministrerad och snygg hemsida som följer er grafiska profil. Har du ingen grafisk profil? Lugn, vi hjälper er med det också!

Besök forfattarutveckling.se »

Här ser ni fler av våra referenser »

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via Yodo News.

Joe Formgren

Joe Formgren

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng