Här bjuder vi på en idé om hur ni skulle kunna börja året på ett riktigt smart och kostnadseffektivt sätt och samtidigt vara säkra på att ni når ut till regionens ALLA företag och företagare en gång i månaden den närmaste tiden.

Vi har nämligen en aktuell kampanj som bygger på att om ni medverkar i 3 nummer i följd i Företagsbladet så får ni 33 % rabatt på annonspriset. Det vill säga att vi hjälper er att skicka ut ert ”visitkort” + ett säljande budskap (1/8-dels annons 90 x 65 mm) för endast 1963:-/nr (ord. 2975:-).

Skulle ni vilja förlänga samarbetet och vara med i årets alla 9 nummer så kan vi skruva till erbjudandet ett snäpp till. Vill ni sedan utöka storleken på er annons någon gång under året har ni försäkrat er om samma förmånliga rabatt.

Kontakta mig eller just er Gestrike Media-representant så snart som möjligt om ni vill hinna med i februarinumret då manusstopp är i morgon fredag och ert material behövs senast i början av veckan.

Bästa hälsningar & förhoppning om ett gott samarbete under 2017

Joe Formgren :-)
070-679 79 00
med kollegor

PS. Ni får naturligtvis lika förmånliga villkor även om ni önskar en annan storlek på er annons
Ert material publiceras även utan ytterligare kostnad i e-magasinet på http://www.foretagsbladet.se


Företagsbladet ges ut 9 gånger om året och delas ut till alla företag i Gästrikland samt till alla kontor i södra Hälsingland och Norduppland.
Affärsmagasinet utges av Gestrike Media AB som är ett privat oberoende mediaföretag utan presstöd eller partipolitisk tillhörighet.
Det redaktionella materialet är i huvudsak producerat av läsarna själva genom Företagsbladets hemsida http://www.foretagsbladet.se
eller via presstjänsten http://www.SvenskPress.se

För mer information om utgivningsplan och priser se:
http://www.foretagsbladet.se/pages/view/annonsera