– Vi har som mål att utveckla vår verksamhet och bredda vår kundbas. Genom effect plus+ så tror vi att vi kan nå ut till flera kunder och möta kunderna på effekt+eventen, säger avdelningschef Mikael Norlander.
Stimek har genom åren hållit en låg profil utåt men är välkända lokalt i Sandviken. Nu vill vi profilera oss mer i regionen och effect plus+ tror vi är en bra kanal för det.

Stimek AB är ett underhållsföretag som specialiserat sig på:
• Industrimontage
• Underhåll
• Reparationer
• Service
• Tillverkning
• Reservdelstillverkning till tung och medeltung industri.

Stimek AB har en komplett plåtverkstad för material tjocklek upp till 10mm. Vi utför svetsning på Konstruktionsstål, Slit stål, Specialstål, Rostfritt, godstjocklekar <50mm, Svetsklasser enligt SS-EN ISO 5817 / EN 1090-2.
Stimek AB har bra kompetens för renovering av industriella maskiner genom mångårig erfarenhet.

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se