Ta det med en Klackspark!

Pågår från och med: 6/7 Till och med: 13/7 Tid: 19:00 - 21:00 Plats: Gamla Herrgården, Högbo, Sandviken

På Högbo Bruk framför Gamla Herrgården kommer mellan den 6-13 juli det nyskrivna musikaliska lustspelet "Ta det med en Klackspark!" att spelas upp.

I samma anda som tidigare års "Stålfjäder & Sidenband", ”Giv Akt på Bruket!” och ”En Sommarvals” där en handfull skådespelare, i olika åldrar, skildrar komiska och verkliga möten kommer nu ytterligare ett Musikaliskt Lustspel i En Akt.

TA DET MED EN KLACKSPARK!
Det är en varm och ljuv sommardag och bruket ligger stilla då Gamla Herrgårdens slitna portar plötsligt slår upp. Ut kliver friherrinnan Catharina Cederström, som tillsammans med maken Hans Hierta år 1739 uppförde Herrgården, men illusionen bryts strax då regissören kliver fram för att avsluta repetitionen. Året är 1957 och förberedelserna är igång för skapandet av en historisk dokumentärfilm som förhoppningsvis ska kunna rädda bruket från eventuellt förfall och samtidigt visa upp dess stolta historia. Men då komplikationer från oväntade håll uppstår i det kreativa arbetet visar det sig inte bara vara den gamla byggnaden som har en del hemligheter och överraskningar…

-

Föreställningen är nyproducerad speciellt för Högbo med manus och regi av Jessica Andersson och musik av Viktor Ståhl.

I rollerna finner vi:
Jarl - Emil Holmgren
Valle - Evelina Eriksson-Glad
Kalle - Siv Larsson
Tutti - Sara Carlsson
Petra - Olivia Molin
Mats - Johan Persson
A. Larsson - Olof Edman

Föreställningen kommer att sättas upp den 6-13 juli framför Gamla Herrgården, Högbo Bruk, Sandviken. Föreställningen varar ca 1 timme och 20 minuter och spelas upp med FRI ENTRÉ med möjlighet för publik att efteråt lämna bidrag. Det kommer även att, kontant och Swish enbart, säljas fika och program.

Föreställningen stöds utav Gunvor Göranssons Kulturstiftelse, Sandvikens Kommun och Lars Bucans Kulturstiftelse och sätts upp som ett samarbete mellan JV Musik & Teater, ABF Gästrikebygden och Högbo Bruk.

Fredag 6 juli 19:00
Lördag 7 juli 16:00 och 19:00
Söndag 8 juli 16:00
Tisdag 10 juli 19:00
Onsdag 11 juli 19:00
Torsdag 12 juli 19:00
Fredag 13 juli 16:00 & 19:00

Vi spelar i alla väder men håller självklart tummarna för solsken!

Varmt Välkomna!

JV Musik & Teater

Medlem sedan 2016-07-07

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng