10 middagar, festlokal på köpet

13/2 kl. 17:48

Grillhouse Gävle erbjuder företag, privatpersoner, föreningar mm att hyra restaurangen som festlokal och erbjudandet är att om man bokar middag för minst 10 personer så får man lokalen på köpet!

Grillhouse har också en bred meny med olika mat, men grunden för lunchverksamheten är husmanskost. Det finns alltid kyckling, kött och fisk på menyn och dessutom ett salladsbord. Kolgrill och pizza är också med på matsedeln.
Festlokalen ligger i gatuplanet och det är mycket god tillgänglighet eftersom entrén ligger i marknivå! Lokalen rymmer 120 sittande gäster.
– När det är fest vill man kanske också ha musik, med eller utan dans, och det ordnar vi om ni inte gör det själva, antingen levande eller inspelad, säger Hasse, kökschef. Vi anpassar musiken efter kundens budget!
– Vi har haft olika typer av evenemang här som födelsedagar, bröllop, förlovningar, föreningsmöten, privata fester, säger Hasse. Lokalen är bra tillgänglighet – och så får man ju lokalen på köpet!
Gratis parkering finns det också.
Hasse och hans personal är mån om sina gäster och de erbjuder pensionärer specialpris på dagens rätt, 70 kronor!

Grillhouse Gävle

Grillhouse Gävle

Grillhouse Gävle, A&z Restaurang AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2020-02-13

Restaurang Grillhouse Gävle erbjuder både lunch och festlokal.
026-222 88 66 • 072-276 05 73
Upplandsgatan 20, 802 83 Gävle
OBS! Gratis parker... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer