7 dagar kvar att söka till Handelskammarens ledarskapsutbildning High Potential

16/5, 2016 kl. 10:46

Har du en stark personlig drivkraft och hög motivation till att utvecklas? Sök då en av 16 platser till Handelskammarens ledarskapsutbildning High Potential!

Sista ansökningsdag är 22 maj.

Ett tydligt ledarskap är en nyckelfaktor för att driva utvecklingen i rätt riktning i företaget. Därför erbjuder Handelskammaren i samarbete med Stora Enso en kvalificerad utbildning, inspirerad av Storas prisbelönta ledarskapsprogram ”Pathfinders & Pathbuilders”. Vid fyra internattillfällen får du utveckla dina personliga ledaregenskaper och mellan träffarna får du individanpassade uppgifter.

Programmet leds av Jerker Enarsson, Stora Enso, en av Sveriges främsta ledarskapsutvecklare. Anders Berglund, ledarskapsutbildare och f d elittränare i bandy, medverkar med praktiska verktyg för att du ska kunna få dina medarbetare att växa. Tillsammans delar de med sig av unika erfarenheter som hanterar en vinnande kultur med fokus på människan.

En High Potential är en person i ledande befattning med stor utvecklingspotential. Det kan till exempel vara en mellanchef, projektledare, teamledare, KAM eller person i annan position som i någon form är med och påverkar företagets kultur och prestation.

För mer information gå in på
http://www.mellansvenskahandelskammaren.se/ledarskapsutbildning-highpotential

Mellansvenska Handelskammaren

Mellansvenska Handelskammaren

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2011-02-07

Handelskamrarna i Sverige är privata och allmännyttiga medlemsorganisationer. Det som skiljer Handelskamrarna från andra näringslivsorganisatione... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng