Det kan vara en god idé att satsa på att bara ha lysrörsarmatur led. Genom att byta ut dina gamla lysrör till lysrörsarmaturer, så kan du spara pengar, du kan spara tid och du sparar även på elen. Det är även mycket bättre för miljön att använda LED lysrör.

Med en lysrörsarmatur led så får du en bättre belysning som dessutom är bra mycket mer kostnadseffektiv. Du kan nämligen sänka din energiförbrukning rätt så rejält genom att gå över till LED helt och hållet och det i alla dina armaturer. Om man ser till ett LED lysrör så förbrukar det i snitt cirka 60 % mindre än vad ett kvicksilverlysrör gör.

Ett LED lysrör har en längre livstid än vad ett vanligt lysrör har, samt att de ger dig bra ljus, som varken bländar eller flimrar.

Bra val med lysrörsarmatur LED

Du kan välja att köpa en helt ny lysrörsarmatur led, men det går minst lika bra att bara byta ut det lysrör som finns i armaturen du har hemma och det mot ett lysrör med LED. Dessa lysrör led, de är helt fria från kvicksilver. LED lysrör ger även ett minskat koldioxidutsläpp eftersom att dess energiförbrukning är mycket lägre. De avger även mindre värme, då det är 80 % av energin i ett led lysrör som blir till ljus, resten blir till värme. Vanliga lysrör har tvärtom, där är det 80 % som går till att alstra värme och 20 % till ljus.

Om du känner att du vill byta ut alla dina lampor mot LED så gör du ett bra val. Du kan med fördel köpa dem på nätet, då på lampornu.se om du vill. Där har du ett brett urval av olika LED lampor.