- Det känns naturligt och efterfrågat från våra fans att ta fram en modern och hållbar lösning som klarar stora kvantiteter och håller hög nivå på design och motiv. Vi har löpande önskemål om posters från våra fans. Det här är en tjänst som Gallerix levererar. Vi kommer öka närvaron av Brynäsmotiv, både moderna och mer ikoniska, hos unga som äldre supporters. Framförallt är det ett kraftfullt avtal som genererar vinster för Brynäs IF, så vi kan utveckla fler vinnare på och vid sidan av isen, säger Jakob Westerlund, kommersiell chef i Brynäs IF.

Denna samling av posters kommer att vara tillgänglig för alla Brynäsare och hockeyfans runt om i världen, vilket ger dem möjligheten att ta med sig en bit av sin passion och stolthet in i sina hem eller arbetsutrymmen. Det som gör denna lansering ännu mer meningsfull är att allt överskott från försäljningen av dessa posters kommer att gå direkt till stöd för Brynäs IF och dess fortsatta arbete för att utveckla hockeyn, både lokalt och globalt.

Gallerix, känt för sin högkvalitativa inredningskonst och sina ramar, är stolta över att samarbeta med Brynäs IF och delar deras passion för att stärka gemenskapen och kärleken till hockeyn.

- Gallerix är stolta över att gå in som partner till Brynäs IF i ett samarbete där vi tillsammans har skapat en gedigen och unik kollektion posters som både hyllar och lyfter fram föreningen och spelare. All vinst vid försäljning av posters i denna kollektion tillfaller oavkortat Brynäs IF, säger Marcus Cedergren, affärsutvecklare Gallerix Sverige.

Som ett svenskt inredningsföretag med produktion i Sverige är Gallerix stolta att göra Brynäs IF:s älskade färger tillgängliga som väggkonst för medlemmar, supportrar och alla som bär på en passion för hockeyn.

Du kan redan nu ta del av Posters klassiska tröjor, bilder på våra arenor, de ikoniska emblemen och flera kända citat i vår onlinebutik. Ett utbud som ständigt kommer att utvecklas.

– Denna spännande nyhet kommer att skapa en möjlighet för fans att förena sitt stöd för Brynäs IF med sin kärlek till inredning och design. Genom att köpa dessa posters ger man inte bara sitt rum en unik touch av sportens anda, utan stödjer också aktivt föreningens fortsatta framgångar på och utanför isen, avslutar Cedergren.

För ytterligare information, besök Brynäs IF:s officiella webbplats eller Gallerix onlinebutik.

Klicka här för att komma till Posterbutik: https://brynasif.gallerix.se

Om Gallerix
Gallerix är ett svenskt inredningsföretag som specialiserat sig på konsttryck och ramar av hög kvalitet. Med sin passion för design och inredning strävar Gallerix efter att erbjuda sina kunder unika och inspirerande produkter för att försköna sina hem och arbetsplatser.

Kontaktinformation:

Jakob Westerlund, Kommersiell Chef, Brynäs IF
E-post: jakob.westerlund@brynas.se
Telefon: 076-8130001

Marcus Cedergren, affärsutvecklare, Gallerix
E-post: marcus@gallerix.com