Ett bra tips är plastlådor från MoveTech. Du får en lätt och smidig förvaring med plastlådor och kan använda dem på en mängd olika sätt.

För att lyckas med din förvaring är det avgörande att investera tid och engagemang i dina förvaringslösningar. Fundera noggrant över dina specifika förvaringsbehov och se till att utnyttja även de små utrymmena.

Hallförvaring

Hallen är ofta en utmanande plats för förvaring - den är ofta liten, men vårt förvaringsbehov är stort. För att effektivisera utrymmet, använd hatthyllor och klädställningar för galgar. För lösa föremål kan du överväga korgar, eller plastlådor gärna märkta med etiketter eller bilder för att hålla ordning. Skapa en särskild plats för dagliga användningsföremål som nycklar och plånbok.

Vardagsrumsförvaring

I vardagsrummet finns många möjligheter till förvaring. Tänk först om du föredrar öppen eller dold förvaring. För att gömma småprylar och kablar kan du satsa på en skänk eller TV-bänk med förvaring. Använd smarta lådor under soffbordet för att organisera fjärrkontroller och andra föremål.

Sovrumsförvaring

Sovrummet kräver effektiv utnyttjande av alla utrymmen för att optimera förvaringen. Tänk noga igenom garderobsinredningen och använd smart förvaring under och runt sängen. Det finns praktiska lådor på hjul, med eller utan lock, som är speciellt utformade för att förvaras under sängen.

Badrumsförvaring

Badrummet kan vara utmanande när det gäller förvaringsutrymme. I ett mindre badrum är det klokt att fundera över vilka föremål som verkligen behöver vara på plats. Investera i förvaringsaskar eller mindre plastlådor, helst transparenta, och placera dem i badrumsskåpet för ökad översikt och mer utrymme.

Köksförvaring

Köket är ofta generöst utrustat med förvaring från början. Dra nytta av de befintliga lådorna och överväg att dela upp kökslådorna i mindre sektioner för att maximera användningen av utrymmet.