Fördelen med en anslagstavla är att den kan vara praktisk så väl som det går att ha den som en del av inredningen. Idag finns det även anslagstavlor med olika funktioner, så att det går att sätta upp lappar, anslag och annat på olika sätt. Eller att man skriver upp direkt på tavlan. Det går att göra mycket med en anslagstavla, beroende på vilken modell man satsar på och var man väljer att ha den. Det är inte fel att satsa på att ha flera, särskilt på jobbet. Då kan det vara bra att ha en personlig så väl som en större som är för alla medarbetare.

Smidigt med anslagstavla på jobbet

På jobbet, oavsett om det är kontor eller annat, så är det rätt bra att ha flera anslagstavlor. Dels för att sätta upp viktiga saker att ha koll på men även för att kunna meddela varandra om olika saker. En anslagstavla är så mycket mer än bara en tavla i kork idag. Det finns olika modeller så som griffeltavlor, glastavlor, whiteboards, gallertavlor och andra bra varianter. En egen vid skrivbordet är smart att ha, samt en i fikarummet, en i korridoren, en i konferensrummet och så vidare.

Smidigt med anslagstavla hemma

Hemma är även ett bra ställe att ha en anslagstavla. Där kan man sätta upp viktiga kom ihåg lappar, barnens teckningar, veckans middagsmeny och så vidare. Det är inte fel att ha en i köket, samt en i hallen. Den sistnämnda kan då vara en smart anslagstavla med hyllor och annat så du kan använda den även för nycklar, solglasögon och annat. Sen om du har ett hemmakontor så passar det bra med en anslagstavla där med!