Dinners Gävle Bro gjort en nysatsning på luncherna och erbjuder även ett par mycket trevliga frukostalternativ för de som vill starta arbetsdagen med ett frukostmöte på Gävles eget landmärke mellan södra och norra infarten efter E4.
– En perfekt plats för Gävles företagare men även långväga gäster att träffas över en frukost, lunch eller middag i en härlig miljö med häftig utsikt, säger platschefen Sture Toresson. Det är ju så lätt att ta sig hit från både norra och södra infarten vid E4. Vi ligger mitt emellan och man kan promenera in i restaurangen från bägge håll.

Det erbjuds två olika frukostalternativ för 49 respektive 69 kronor. Bägge alternativen innehåller kaffe eller thé och fralla med rikigt pålägg samt juice, ägg och kaviar.
En komplett lunch med flera och varierande rätter serveras mellan klockan 11.00 till 14.00 varje dag i veckan för 99 kronor inklusive dryck, bröd, sallad och kaffe.
Till middag serveras flera Dinners klassiker som bl.a. pannbiff, premiumburgare och rödspätta för 99 kronor senare på kvällen.
– Avrunda gärna era måltider med kaffe i det trivsamma Biblioteket, hälsar Sture. Naturligtvis kostnadsfritt för våra gäster liksom fyra timmars gratis parkering. Vår filosofi är att servera hälsosam och moderiktig mat i trevlig miljö med en känsla av att komma hem.

Om Dinners Gävle Bro
Den perfekta mötesplatsen på E4 för långväga gäster 15 mil norr om Stockholm. Placerad mellan södra och norra infarten till Gävle.
Njut av frukost, lunch eller middag i den öppna restaurangmiljön med en härlig vidvinkelvy över E4 och vidderna i både nord- och sydlig riktning.
Vi serverar moderna, trendiga, hälsosamma produkter av kunniga och motiverade medarbetare, det är det Dinners står för.
Mötesplatsen för effektiva träffar.

Lilla frukosten 49 kronor
Stora frukosten 69 kronor
Serveras varje dag kl. 08.00-11.00

Dagens lunch 99 kronor
Varje dag kl. 11.00-14.00
Dagens varmrätter inkl. sallad.
Välj mellan kött-, fisk- och vegetariska rätter.
Dessutom Dagens sallad och Dagens soppa.

För mer information se
https://dinners.se/dinners-gavle

Bli med i Lunchklubben och få nyhetsbrev med veckans meny här https://dinnerslunch.yodo.se