Firma Gräv & Last nya medlemmar i affärsnätverket effect plus+

30/11, 2016 kl. 21:24

– Vi är både stolta och glada över att få Firma Gräv & Last AB som medlemmar i effect plus+, säger Nalle Rydstrand, verksamhetsansvarig på affärsnätverket effect plus+ i Gävle

Varför vi går med i effect?
- Vi får oftast våra jobb med hjälp av referenser från nöjda villa- och fastighetsägare. Vi följde med till medlemseventet hos Interpool senast och tyckte det var väldigt trevligt. Istället för att lägga pengar på reklam så tänkte vi att effect plus+ skulle kunna vara ett bra sätt att få träffa andra företagare och trevliga människor, säger Håkan Petterson.

Firma Gräv & Last AB utför alla slags gräv och markarbeten i Gävleborg med omnejd.
De senaste åren har vi arbetat mycket med nybyggda områden som t.ex Lindbacka och Västerbacken i Gävle.
Vi har även samarbeten med större entreprenörföretag där vi hjälper till med att förbereda tomter med hjälp av vår anpassade maskinpark.
På vintern går våra maskiner för fullt åt Gävle kommun där vi arbetar med att ploga och köra bort snö samt lägga ut grus på Gävles gator.
Vi hjälper även privata fastighetsägare med snöröjning vintertid.


Vänliga hälsningar
Håkan Petterson.
http://www.firmagrävolast.se

Om affärsnätverket effect plus+
effect plus+ har sitt säte i Gävle och är ett affärsnätverk som är öppet för företag, organisationer och föreningar i och med kopplingar till Gävleregionen.
Syftet med effect plus+ är att förbättra näringslivsklimatet i regionen, främja affärer mellan medlemmarna samt att de skall utvecklas och få nya kunskaper inom affärmannaskap, kommunikation och relationsmarknadsföring.

Som medlem i effect plus+ har du exklusiv tillgång till nätverkets hemsida där du kan läsa nyheter, söka arbetskraft eller erbjuda dina tjänster. Dessutom har vi nu ett eget effect+magasin på nätet där du kan marknadsföra egna nyheter, evenemang, erbjudanden och videos - direkt ut till medlemmarna + att ni naturligtvis kan länka dem alla de sociala medier ni önskar.

Informationen ni publicerar kan även distribueras ut på veckobrevet till alla medlemmar. Medlemskapet i effect plus+ blir därmed precis vad du gör det till.

Nyfiken på mer? Ring gärna Nalle Rydstrand på telefon 070-510 50 50 eller e-post nalle@effectplus.se
http://www.effectplus.se
http://www.effectmagasinet.se

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Nalle Rydstrand

Nalle Rydstrand

effect plus+

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2012-03-12

effect + satsar varje år på några få, större arrangemang, öppna för alla medlemmar. Det handlar om genomarbetade events där föredrag och workshop... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng