Mike Florette tar glädje på allvar. Arbetsglädje och trivsel är lönsamt och avgörande för framtidens företag. Nya idéer, inspiration och motiverad personal krävs för att företag ska överleva och bli lönsamma. Mike kombinerar sin akademiska utbildning, där han använder sig av den senaste forskningen, med sitt målande sätt att föreläsa vilket gör honom till en mycket uppskattat föreläsare.

– Denna morgon kommer du få verktyg för att skapa förändring, förbättra motivationen och utveckla framgångsrika team. Varmt välkomna, hälsar Michael Angelryd, VD Poolia Gävle, Sundsvall och Umeå.

Mike Florette har över tjugo års erfarenhet som underhållare och föreläsare. Han arbetar med företagsutveckling och är utbildad inom retorik, psykologi och ledarskap. Han är även författare till böckerna ”Tvärtom, både och och lite till” samt ”Oväder i hjärnan – klimathot på jobbet”.

Frikosten och föreläsningen är kostnadsfri. Det finns 80 platser, anmälan sker på länken nedan och det är ”först till kvarn” som gäller.

Dag: 20 november
Tid: Frukost från 07.30
Föreläsning 08.00 – 09.00
Plats: Elite Grand Hotel Gävle
Kyrkogatan 28
Anmäl dig här:
http://www.poolia.se/frukost

Varmt välkommen
Michael Angelryd
VD Poolia Gävle
073-944 52 31