Full fart på årets effectfullaste dag

4/3, 2014 kl. 23:25

Affärsnätverket effect plus+ hade lovat Sveriges bästa föreläsare, intressanta utställare och beslutsfattare på effect+dagen som gick av stapeln måndagen den 3 mars på Gävle Konserthus. Det var nog ingen som blev besviken då alla talare, utställare och publik verkligen bjöd till och gjorde detta till en nätverks- och näringslivsdag utöver det vanliga.

  • Paolo Roberto och Joe Formgren
  • Paolo Roberto och Joe Formgren på effect+dagen i Gävle 2014.

Det blev en hel dag full av inspiration, kunskap, kontakter och kul med föreläsare som Cecilia To, Årets affärskvinna 2013, Arbetsmarknadsminister Elisabeth Svantesson, ekonomiske rådgivaren Charlie Söderberg och årets talare, förre proffsboxaren och programledaren Paolo Roberto som gjorde ett bejublat framrädande. Det var full fart och välfyllda salonger redan från frukost och morgonsoffan till middagen intogs vid sjutiden.
Extra glada den här dagen var nog UF-företaget Krispit som blev utsedda till vinnare i effect+nästet där de tävlade mot de nio andra främsta UF företagen i länet. Gissa om de jublade när de fick ta emot prischecken på 20.000:- av Paolo Roberto. 2:a pris gick till Jumpy kidz UF och 3:a blev Bookie UF. Vi önskar dem alla lycka till i SM-finalen i Stockholm i slutet av maj.

Läs mer i Företagsbladets aprilnummer som utkommer den 8 april.

---------------------
Bilderna är fria att ladda ned för effect+medlemmar samt de som medverkar på bilderna i övrigt. Vänligen ange källa om de publiceras vidare.

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Joe Formgren

Joe Formgren

Gestrike Media AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2007-04-21

Joe Formgren är reklamman, marknadsförare och kommunikationsstrateg. Grundare av SvenskPress.se genom Gestrike Media AB och delägare i Precis Rek... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng