Genom CMS-systemet (Content Management System) Yodo så kan vi ta fram hemsidor med egen unik design på bara några arbetsdagar. Våra kunder får en kommunikationsplattform som är fantastiskt enkel att använda samtidigt som den är optimerad för att upptäckas av alla sökmotorer liksom automatiskt anpassade och responsiva för alla typer av plattformar oavsett om man vill ta del av innehållet i mobilen, på läsplatta eller i dator.

Yodo publiceringssystem bygger på att hemsidan enkelt kan kompletteras med bl.a nyhetsbrev, digital signage, e-handel och projekthanteringssystem. Vilket i sin tur kan kopplas automatiskt till moderna ekonomisystem som Fortnox.

Förutom att våra hemsidor hamnar i topp på sökmotorerna, om man fyller dem med rätt innehåll förstås, så har vi även ett system för nyhetsuppdateringar där vi hjälper våra kunder att formulera, publicera och distribuera sina nyheter. Som komplettering till en ständigt aktuell hemsida så publiceras företagens nyheter på olika nyhetstjänster och webbtidningar (content marketing) vilket i sin tur leder till att både nyheterna och hemsidan rankas högt på sökmotorerna.

Se Svensk Flyttstäds hemsida på länken här https://svenskflyttstad.se

Här ser ni ett antal andra hemsidor som vi också publicerat på Sveriges smartaste och i vårt tycke bästa CMS Yodo https://yodo.se/referenser

Kontakta oss om ni också vill ha en enkel smart hemsida som går att bygga ut till ett komplett verksamhetsstöd https://precisreklam.se/contact