Handelsstål firar 5 år i Gävle

23/9, 2019 kl. 15:38

Handelsstål har lager och kontor på Trutvägen på Näringen och firade femårsjubileum genom att 20 september bjuda in kunder och andra intresserade till mingel och hamburgare. På samma adress finns också moderbolaget Arvid Svenssons.

  • Urban Hedberg, Lars Hedin och Christer Asplund från ViaCon VA och Mats Sjöberg, Ahlsell.
  • Fredrik Winblad, Handelsstål, tillsammans med Torbjörn Jonsson, till vänter, och Henrik Nilsson till höger, från Ahlsell

Handelsstål levererar och lagerhåller stål och metaller som balkar, armering, stång, rör, nät och plåt. Man får också hjälp med formatanpassning så att materialet är klart för användning när det levereras.
- Vi gör ingen stor grej av femårsfirandet utan ser det mer som ett bra tillfälle att träffa våra kunder under mer avslappnade former, säger Jonas Alm, platschef för både Arvid Svenssons och Handelsstål.
I kön till grillen, där hamburgare serverades, stod bland andra Urban Hedberg, Lars Hedin och Christer Asplund från ViaCon VA och Mats Sjöberg, Ahlsell.
– Vi har stor nytta av både Handelsstål i vår byggverksamhet, sa Mats Sjöberg. Det har ett bra lager och om något fattas är det snabb leverans som gäller.
- Vi köper armering här och att man kan få måttanpassat så att det bara är att montera, sa Urban Hedberg.
Hamburgarna gick åt och vädret var hyfsat varmt, så vad mer kan man mer önska sig?

Jonas Alm

Jonas Alm

Handelsstål & Arvid Svenssons

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2014-10-01

Vi bedriver handel med stål, aluminium, profiler och slätplåt, armering mm.
Handelsstål i Gävle AB bildades 2014 och är ett systerföretag till ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng

Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Genom att fortsätta surfa godkänner du detta. Läs mer