Christmas Spectacular är en 90 minuters show med 100% julmusik. Den exklusiva showen ges fyra gånger under en helg på Söders Källa. Publiken kan välja att äta en välsmakande trerättersmiddag innan start eller enbart se showen. Föreställningarna fredag och lördag är snart slutsålda så Gävleborna får skynda sig att boka sina biljetter till detta unika evenemang.

- Det känns jätteroligt att vara tillbaka och att biljetterna går åt. Vi skulle ha gjort showen redan förra året men det gick inte av förklarliga skäl. Så nu har vi laddat extra mycket, gjort om showen och rekryterat en grym ensemble, säger producenten Magnus Carlsson. 

I ensemblen ingår artisterna Helena Vinderson, Johan Hultgren, Amanda Hård och Elias Wallin som bland annat har arbetat på Wallmans, showscener utomlands och medverkat i musikaler. De blev uttagna genom audition i somras och snart börjar deras repetitioner i Stockholm. I Gävle har gospelkören ledd av Stefan Sjöman och dansarna med Michelle Dahlbom Händelsten i spetsen, repeterat sedan oktober. Regissören Rebecka Gustafsson är positiv över att ha medarbetare med sig i båda städerna.

- Vi är ett grymt gäng som tillsammans ska leverera en show som är något utöver det vanliga och för alla smaker och åldrar. Den som vill höra stämningsfulla julklassiker eller svulstig gospel kommer att få det och den som vill höra mer amerikansk julpop blir inte heller besviken. Det är lite som de sju turerna på julbordet.

Familjer och kompisgäng samsas på Söders Källa med flera av Gävles största företag som har gått in och sponsrat Christmas Spectacular. Bakom hela produktionen står Medborgarskolan.

- Detta är kanske inte riktigt det som man tänker sig att Medborgarskolan gör men detta är ett sätt för oss att hitta nya arenor, samarbeta med näringslivet och leverera en lokalproducerad julupplevelse, avslutar Magnus Carlsson.

 

Boka dina biljetter och läs mer på www.gavlejulshow.se