Johan Mjällby ny huvudtränare för Gefle IF Fotboll

8/12, 2017 kl. 13:24

När det blev känt att Poya Asbaghi värvats av IFK Göteborg och skulle sluta som tränare blev det en chock för alla GIF-fans. Men lugn, Gefle IF Fotboll överraskar igen genom att presentera en fotbollsikon som ny tränare, Johan Mjällby!

- Vi kan idag stolt presentera Johan Mjällby som ny huvudtränare för vårt herrlag, säger Malin Rogström, tf ordförande i Gefle IF fotboll.
Johan kommer senast från två säsonger som huvudtränare i Västerås SK i division 1 efter att innan dess jobbat som assisterande tränare tillsammans med Neil Lennon för Celtic i högsta ligan i Skottland under 4 år. Johan Mjällby har också varit assisterande tränare i Bolton Wanderers under ett års tid. Som spelare gjorde Johan 49 landskamper i svenska landslaget: Han har som senior spelat 9 säsonger i AIK, 6 i Celtic och en i Levante.
- Vi är oerhört stolta och glada över att få in Johan Mjällby som huvudtränare i föreningen och vi ser det här som en ytterst viktig strategisk rekrytering, säger Malin Rogström. Johan har lång och bred erfarenhet av fotboll på högsta nivå och vi är övertygade om att han kommer att bidra till vår fortsatta utveckling med det driv och engagemang som han har som tränare.
Det är bara att gratulera alla GIFare till det nyförvärvet! Borde vara en bra anledning för många duktiga spelare att söka sig till Gävle.
Se länk nedan för exklusiv förhandsintervju med Johan Mjällby.
https://youtu.be/Q9uljOxlKoo

Denna artikel är publicerad på Företagsbladet via SvenskPress.se.
Se villkor här »

Marie B

Marie B

Gefle IF Fotboll

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-09-02

Mer info, spelschema, biljetter mm:
Telefon: 026-65 22 33
http://www.gefleiffotboll.se/

Gefle IF var en av de första idrottsföreningarna i ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng