Templet öppnade portarna kl. 10.00 för julmingel och Luciafika i Caféet och Ateljén på nedre plan. Gästerna umgicks och minglade med arrangörerna för evenemanget i Templet - Precis Reklam, Gestrike Media och affärsnätverket effectplus.se.

Liksom tidigare år hälsade Joe Formgren alla besökare välkomna högst upp i Templet största rum, Riddarsalen. Han berättade en del om Templet och att man nu startar Coffice på Templet. Enmansföretagare får möjlighet att hyra in sig i Templet med en flexibel eller fast arbetsplats för en låg kostnad och samtidigt ha möjlighet att arbeta och ha möten i Templets alla unika mötesrum och festlokaler.
Därefter fylldes salen av de vackra stämmorna när årets Luciatåg gjorde entré och framförde sina klassiska julsånger. Ett fint och stämningsfyllt framträdande som verkligen förhöjde julstämningen. Gävle Lucia arrangeras av Lions och är utan tvekan en av Gävles mest välljudande körer.

Bland kommande evenemang inbjöds alla till Templet igen tisdag den 14 januari då Janne Krantz från Iggesundsgänget kommer och spelar in det nya året med Musikfika tillsammans med Micke Finell och Co. Det är f.ö. ett samarrangemang med StyrelseAkademien som kommer och berättar hur man kan utveckla sig och sin verksamhet genom styrning och ledning. Mer info och anmälan här https://effectplus.se/visa-aktivitet?read=musikfika-pa-templet-med-janne-krantz-co

Gästerna verkade både glada och nöjda med förmiddagen och arrangörerna vill passa på att tacka alla gäster och önska dem alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år.