Det bjöds bland annat på välkomstdryck

Jubileumsfirande på Industriprofil

18/4, 2018 kl. 14:53

Vi på Industriprofil har haft några spännande och roliga dagar tillsammans med våra leverantörer och kunder när vi haft öppet hus med invigning av vårt nya showroom och firat 3 (!!) olika jubileum.

  • Mingel
  • Våra fina kunder kom med fantastiska blomsterarrangemang som vi nu kan njuta av ett tag framöver
  • Röda mattan rullades ut dagen till ära

I slutet av förra veckan hade vi på Industriprofil mycket att fira. Som partners till skandinaviens största kedja inom profil; New Wave Profile så firade vi kedjans 20 års jubileum med stort kalas.
Men inte nog med det, vi på Industriprofil passade även på att inviga vårt nya showroom samtidigt som företaget firade 25 år och Arne Blom Marknads AB 30 år. Kunderna som kom för att fira med oss bjöds på lunch och tårta. Det delades även ut fina goodiebags och båda dagar bjöds det på generösa erbjudanden, kampanjer och tävlingar med exklusiva priser.
Firandet blev en stor succé och vi vill med detta säga ett stort TACK till våra fantastiska kunder som ville fira tillsammans med oss. Vi hoppas att det blev lika minnesvärt för dig som det var för oss! Och att du gick därifrån med en goodiebag fylld med nya idéer, kampanjer och inspiration.
Nu ser vi fram emot många fler framgångsrika år tillsammans.

Industriprofil

Industriprofil

Medlem sedan 2013-03-27

Att profilera sitt företag och sina anställda är att ge en tydlig och samlad bild av sig själva – att lyfta fram det vi vill bli förknippade med.... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng