Hela tiden detta rasande tempo i vår värld. Allt ska man hinna med. Ibland går det så fort att jag inte ens hinner med att se en film på bio innan den kommer ut på DVD. När filmen står där i hyllan hos uthyraren då kommer jag på hur fort tiden går. Jag stannar upp och funderar på om jag åstadkommit något och om jag är nöjd i livet.
-Nej, ärligt det gör jag inte, men ibland skulle jag önska att jag gjorde det.
Det är läskigt, DVD-filmer kan alltså mäta tiden i mitt liv. Men en vän till mig tog det ännu längre. Han har under den senaste tiden varit på ganska intensiv jakt efter sin kommande livspartner. Detta har naturligtvis inneburit en hel del dejtande. När jag började tala om min skräck av att mäta mitt liv i DVD-filmer, då sa han att han mätte sina försök till förhållanden i förhållande till topplistan hos DVD-uthyraren. Han menade att hans mål var att lyckas dejta en tjej från att en film låg på förstaplats tills att den ramlat ned till 50 plats och när den slutligen lämnade listan då var han ihop med tjejen på "riktigt". Ruskigt annorlunda och rolig iakttagelse anser jag.
Nu håller du höstnumret av NöjesMagasinet i din hand. Hoppas du precis som vi tycker att det finns en hel del underhållande nöjesläsning och två fina modereportage att vila ögonen på. Som du märkte av framsidebilden så har vi ett maskerad-modereportage med i detta nummer. Trenden att klä ut sig inför olika tema fester har under de senaste åren vuxit enormt runt om i världen och maskeradernas högtid, Halloween, har vuxit enormt som jippo.
Saknar du något i detta nummer? Du vet väl då att du själv är välkommen in på http://www.nöjesmagasinet.nu och publicera din egen artikel eller dina bilder. Det bästa från nätet publicerar vi här i magasinet.

Slutligen vill jag önska dig en trevlig höst i väntan på vinternumret (ute den 12 dec) och så vill jag passa på att önska min polare lycka till i den fortsatta jakten...

PS. Vi är vänliga att bifoga redaktionens att-göra-lista under hösten:

1: Stödja Gefle IF! Gå på resterande hemmamatcher. Amadou Jawos glöd i anfallet är bara det värt ett besök.

2. Istället för att bränna våra pengar i Gävle city en lönehelg kommer vi att hoppa på tåget till Sandviken för att lördagsshoppa. Samma pris som bussen, finare utsikt och bekvämare.
Måste upplevas minst en gång.

3. Vi måste inse att det blir kallt om fötterna med foppatofflorna på i september. Vi lovar att ställa in dem i garderoben och ta tidigast fram dem till sista april nästa år. Om vi lyckas kasta dem räknas det som ett oväntat plus i vår stilmedvetenhet.

4. Vi lovar att fortsätta bojkotta Jashars café (Java) till dess han tar in kanelbullar.