Templet öppnade portarna kl. 10.00 för julmingel och Luciafika i Caféet och Ateljén på nedre plan. Gästerna umgicks och minglade med arrangörerna för evenemanget i Templet - Precis Reklam, Gestrike Media och affärsnätverket effect plus+.

Liksom tidigare år hälsade Joe Formgren alla besökare välkomna högst upp i Templet största rum, Riddarsalen. Han berättade en del om Templet och om utvecklingen av affärsnätverket effect plus+ 2019. Det var två stora förändringar samt en radikalt sänkt kostnad* för att medverka i nätverket som var de övergripande budskapet.
– I stället för att arrangera egna stora evenemang så kommer vi att samarbeta med övriga nätverk och eventmakare i regionen för att stötta och medverka på deras evenemang med deltagare, PR och rådgivning om de önskar det. Sedan har vi utvecklat hela den digitala plattformen http://www.effectplus.se till en komplett PR-maskin som når regionens största nätverk. Då ingår bl.a. publicering i presstjänsten och nyhetsbyrån SvenskPress.se och ett flertal webbtidningar och nyhetsbrev i medlemskapet.

Bland de kommande evenemangen nämndes att Dan Hylander kommer och spelar in det nya året med en Rock´nSopplunch den 14 januari på Templet samt att det kommer att anordnas en Nöjes- & konferenskryssning med Nattsuddarna, dubbla rockband och "All inclusive" den 27 april.

Som avslutning på förmiddagens fylldes salen av de vackra stämmorna när årets Luciatåg gjorde entré och framförde sina klassiska julsånger. Ett fint och stämningsfyllt framträdande som verkligen förhöjde julstämningen. Gävle Lucia arrangeras av Lions och har under årens lopp utvecklats till att bli en av Gävles mest välljudande körer under ledning av Stellan Alneberg.

Gästerna verkade både glada och nöjda med förmiddagen och arrangörerna vill passa på att tacka alla gäster och önska dem alla andra en riktig god jul och ett gott nytt år!

Foto: P-E Jäderberg och Emanuel Golabiewski, Precis Reklam.

* Premiumabonnemang effectplus.se 2019 endast 295:-/månad per företag. Mer information om detta inom kort.

Bli medlem du och er verksamhet också!
Ni som ännu inte är effectmedllemmar eller registrerat er - gör det kostnadsfritt på länkenhär https://effectplus.se/bli-medlem