Konstadseffektiv och effektfull skyltning

Banderoller är en produkt som idag underskattas av många företag. Kanske för att man tror att den ska ha billig kvalité och ge dålig effekt till din marknadsföring. Men idag är det helt tvärt om och banderoller håller en betydligt högre standard än vad de gjorde förr. Nu får du högkvalitativa banderoller där trycket har en otrolig färgåtergivning. Banderoller har även en mycket lång livslängd vilket gör att den kan sitta uppe på en och samma plats i flera år. Den kanske största fördelen med att använda banderoller vid varumärkesexponering är att de är så lätta att placera ut och de passar en till en bred bransch. 

Stor variation vid användning av banderoller 

Banderoller kan användas på många olika sätt vilket gör den till en utmärkt produkt för varumärkesexponering. Som byggföretag kan exempelvis banderoller användas vid byggarbetsplatser för nyproduktion. Många gånger så omringas en nyproduktion av ett byggstaket och detta är den perfekta ytan att placera banderoller på. Här tar banderollerna varken någon plats eller är i vägen. De ser även till att man inte kan se in på den stökiga arbetsplatsen. Fördelen när du använder banderollerna på staketet för ditt varumärke är att det både gör reklam för ditt projekt samtligt som du exponerar ditt varumärke. Nyproduktionsprojekt passeras ofta dagligen av tusentals människor som då kommer ge en riktigt bra effekt till din varumärkesexponering. Staketbanderoller är samtidigt mycket populärt att använda av andra branscher och passar utmärkt för exempelvis evenemangsområdet. 

För företag som vill locka till sig kunder för evenemang, aktiviteter eller köpcentrum kan banderoller användas både på fasader och byggställningar. Dessa kan då göras i flera meters bredd vilket skapar ett massivt motiv. Placerar du sedan ut dessa enorma banderoller på rätt plats kan du få en otrolig respons på din varumärkesexponering. Platser som passar utmärkt för detta är exempelvis att placera fasadbanderoller vid stora torg eller shoppingstråk. För banderoller på skyltställning är det i stället bättre att placera ställningen vid en större väg där tusentals av människor passerar dagligen. Eftersom banderoller på skyltställning är så pass stora kan även dessa skapa en snackis om du trycker ett motiv med unikt budskap. 

Beställ egna banderoller med tryck

Banderoller är en produkt som trycks med ditt eget motiv. Det innebär att du själv väljer vad för motiv som ska tryckas och på vilket material. Är du ute efter ett brett utbud av olika banderoller kan du hitta det på expofy.se. Här får du välja mellan flera olika material och kan anpassa din banderoll helt med de efterbehandlingarna som du önskar. Förutom ett brett utbud så erbjuder de hjälp med ditt tryckoriginal om du skulle behöva det. Skulle du vara intresserad av att använda dig av en skyltställning för din varumärkesexponering har du även möjlighet att hyra denna ifrån Expofy. En smidig process där du får hjälp från beställning till montage.