Det är då bra att satsa på en napp från MAM. Visst finns det andra märken av nappar, men med denna typ av napp finns det många fördelar. 

Om du vill satsa på MAM napp med namn, eller Esska nappar med namn, så har Namnnappen största utbud av nappar. 

MAM napp för hälsosam tandutveckling

En fördel med nappar från MAM är att de utformats för att det ska bli en hälsosam tandutveckling hos barnet. Alla napparna är ortodontiska, med en sugdel som är mjuk och smidig. Den har därmed en minimal påverkan på tänderna. Den platta symmetriska delen på nappen gör att nappen alltid sitter på rätt sätt i bebisen mun. Dessutom finns det gott om plats för näsan. Själva skölden på nappen är i form av en båge, som är anpassad för bebisens ansikte. Du kan göra nappen speciell genom att köpa en MAM napp med namn.

Esska nappar

Nappar från Esska är även det ett bra alternativ. De uppfyller alla högt ställda krav samt att de är säkra så väl fria från BPA. Det finns idag flera modeller, med olika egenskaper. De finns i olika färger, mönster samt att du kan satsa på Esska nappar med namn. Sugdelen finns även den i olika former, olika storlekar och i olika material så som latex och silikon. Alla noggrant testade givetvis!

Gör napparna personliga

Det är inte fel att göra ditt barns nappar personliga och det kan du göra enkelt, genom att välja en napp med barnets namn på. Det kan du göra hos Namnnappen.