Cang management Consulting hjälper dig att och skapa ett förändringsarbete som hjälper dig att maximera ditt företags potential.
– Med rätt beslut kan du arbeta smartare, spara tid och ökade intäkter genom att applicera enklare hållbara lösningar, hälsar Clementina Godwin som är projektledare och ledarskapscoach på Cang Consulting.

Cang Consulting erbjuder
• Skräddarsydda insatser utifrån företagets behov
• Teamutveckling
• Pedagogiskt och hållbar arbetsmiljö
• Stöd från start till avslutat projekt

Cang medverkar i samhällsprojekt och utvecklingsfrågor där jag hjälper individer och ungdomar till livsförändring genom coachning.
Konsultation: https://cang.se/contact
Hemsida
https://cang.se/sv/foretag

Kontaktinformation
E-post: info@cangconsulting.com
Telefon: +46-70-469 17 55

Om Cang Consulting
Clementina Godwin är projektledare med konsultuppdrag och ledarskapscoach.

Hon har utfört både kortare och långa konsultuppdrag inom organisationsutveckling och hållbarutveckling samt coaching och arbetat med människor från olika bakgrunder och förutsättningar vilket bidrog till mycket goda kunskaper om mångfald och inkludering av olika kulturperspektiv samt resulterat till större människokännedom och utökad kvalitet och service.

10 års erfarenhet från bland annat i olika roller och uppdrag inom stålindustrin företag som OVAKO och SANDVIK, SAS, internationella uppdrag inom IT- projekt inom SAP. Även projektuppdrag för snabbväxande bolag som Colabitoil, Konsultuppdrag i Tyskland, Canada och England.

Internationella erfarenheter av att coacha, handleda, utbilda och stötta nya chefer och medarbetare samt individer i sina roller samt agera som bollplank både professionellt och vid privat angelägen.