Det är den sjunde showen i ordningen i de anrika banklokalerna på Nygatan 18 intill Stortorget. Vi frågade centralfiguren, producenten och artisten "Henke" Sundström om en aktuell lägesrapport.
– Jo tack, det har verkligen varit ett ös utöver det vanliga i höst. Så nu gäller det att planera för de som ännu inte hunnit boka. Vi kan ha enstaka ströplatser kvar vissa helger då trycket på bokningarna har varit högt, dessutom har responsen på julbordet har varit mycket bra och uppskattat.
Vi har dock möjlighet att öppna upp en tisdag eller en tidig sittning på lördag den 17/12 ifall ett större sällskap om minst 80 personer vill boka.

Så ett tips till alla som sitter och funderar på något skoj att göra! Boka julbord med show samt nyårsafton snarast för att säkra era platser. Vi dukar upp en generös julbordsbuffé där man alla får äta vad de vill och hur mycket man vill. Som riktig julkrydda så levererar vi, med smarta matpauser, succéshowen The Best. Så vill ni uppleva glädje, komik, rock, pop, ballader, dans och massor med nostalgi och nöje - då är ni varmt välkomna till festen på Hits For You!

Återstående datum med plats för några större sällskap:
• Lördagen 3/12 både på den tidiga samt den sena kvällssittningen.
• Lördagen den 10/12 så finns det platser kvar på den tidiga sittningen 14:00-17:30, perfekt för både barnfamiljen företaget eller vännerna.
• Tisdagen den 7/12 & 14/12 finns det platser kvar.
• Onsdagen den 8/12 finns plaster kvar.
• Nyårsafton med Show, där finns det fortfarande platser kvar.

PS. Vi kör igång showen efter nyår den 20:e Januari, det går redan nu att boka in vårens shower.

För mer information och bokning se https://hitsforyou.se

Bildtext: Henrik Sundström med kollegorna Hanna Jämtsäter och Maria Doverud levererar på nya succéshowen The Best.