Så länge gävleborna kan minnas har just den här platsen fyllts av färger och dofter från blommor och örter. Här har liv spirat i rabatter och drivbänkar ända sedan 1800-talet och intresset är redan stort för de centralt belägna bostadsrätterna i det attraktiva området.
– Nu är priserna och avgifterna i BRF Hedvigsträdgård satta och försäljningen är i full gång, säger Eva-Karin Bergman, mäklare på Bergmans Mäklarbyrå som sköter försäljningen av lägenheterna.

Intressenterna erbjuds ett lugnt boende med promenadstråk runt hörnet och närhet till bland annat Boulognerskogen, Fjärran höjder, Gavleån, restaurang och matbutik med postombud.
– Ännu finns det möjlighet att köpa en lägenhet, så missa inte chansen att kontakta oss på Bergmans Mäklarbyrå vid intresse, hälsar Eva-Karin.

Lägenheterna är ljusa, välplanerade och samtliga har stor, egen uteplats eller inglasad balkong. De är tillgänglighetsanpassade med hög standard vad gäller IT, inomhusklimat, energilösningar med solceller och kyla i lägenheter. Detta möjliggör behagligt året-runt-klimat i lägenheterna – kyla på sommaren, värme på vintern.

God tillgänglighet i hela fastigheten med hiss från markplan. Cykelförråd, miljörum, förvaringsrum för rullstolar och barnvagnar samt gemensamhetslokal/övernattningsrum finns att tillgå för föreningens medlemmar. Ett vindsförråd hör till samtliga lägenheter.

Om BRF Hedvigsträdgård
BRF Hedvigsträdgård i Gävle är ett boende med bra läge i attraktivt villaområde – här har du närhet till motionsspår, Fjärran höjder, konserthuset, Boulognerskogen, Gavleån och centrum. Vi erbjuder ett modernt och bekvämt boende där alla lägenheter har tillgång till egen p-plats med laddbox för elbil samt möjlighet till laddning av elcykel. Samtliga lägenheter har även komfortkyla, vilket gör innetemperaturen behaglig även under sommartid. På fastighetens yttertak finns solpaneler som ger egenproduktion av el.

Totalt 37 bostadsrättslägenheter om 2-4 rok belägen i Villastaden/Olsbacka i Gävle.

Fokus är på miljö och bekvämlighet med framtidstänk som genomsyras i såväl produktionen som i det slutliga boendet och att vara en bostadsrättsförening med god ekonomisk grund och framtida förvaltning.

För mer information se projektsidan
https://www.prenova.se/projekt/brf-hedvigstradgard/

Se film om lägenheterna här https://www.youtube.com/watch?v=Jz6b4e2RQ3c


För mer information kontakta
Eva-Karin Bergman
Fastighetsmäklare
Mobil: 0708-35 35 40
evakarin@bergmansmaklarbyra.se
https://www.bergmansmaklarbyra.se
Telefon 026-12 15 15