Våren 2017 kommer att erbjuda både nyheter och ”gamla godingar” som Hälso- och inspirationsdag den 4 februari med både utställare och föredrag.
Nyheterna står som spön i backen på Söder! Gasta Comedy Club kommer att finnas på Söders Källa varje onsdag med premiär den 1 februari med den briljante Thomas Järvheden. Serveringen i stora evenemangshallen öppnar kl 18 på onsdagarna och sedan börjar showen 19.30. Kockarna erbjuder en speciell Gasta-burgare, en lyxig hamburgare av nötkött från Faringe kött med mild brieost från Åsas ost i Storvik, tryffelmajonnäs, sallad, picklad lök, saltgurka, coleslaw och vitlöksrostade rotsaker. Hela februari är bokat och vi kan se fram mot att bli roade även av Zinat Pirzadeh, Anna-Karin Brundin och Måns Möller.
Danslystna kan också få sitt lystmäte, åtminstone varannan månad. Det var test och smygpremiär i december och det kom 70 personer som ”hört på stan” att det var dans på Källan. Den 27 januari var det Looking Back Band som spelade upp till dans. Håll ögonen öppna för nästa danstillfälle!
På söndagarna blir det i år Brunch kl 12-16 och den hade premiär den 15 januari! Soppa, nybakat bröd, krispigt rökt sidfläsk från Diléns, nystekta potatiskakor och amerikanske havrepannkakor med grankottsglass och blåbär och andra läckerheter serveras.
Det blir också en hel del musik i övrigt med bland andra Creedence Clearwater Revived, som spelar covers från en väldigt känd rockgrupp...
Dessutom finns det 4 st välutrustade konferenslokaler i olika storlek för grupper upp till 250 personer. Konferensrummen kan också användas för avskilda middagar eller luncher för både företag och privata. Rummen har plats för dukningar för 8-100 personer.
Det finns alltså all anledning att hålla koll på allt som händer på Söders Källa under 2017. Det kan också bli en ny operaföreställning!