Michael Schilling

OnePartnerGroup öppnar kontor i Gävle

18/4, 2018 kl. 19:46

OnePartnerGroup är en svenskägd koncern och har sedan starten 2009 haft en mycket framgångsrik verksamhet och är idag Sveriges snabbast växande företag inom rekrytering och bemanning. Företaget startade som en lokal aktör men är idag en rikstäckande koncern. Gävle blir kontor nummer 42 i Sverige och Michael Schilling, VD och partner.

  • Michael Schilling. Foto Emma Sjöberg

– Det finns en skön framåtanda i Gävle och ett starkt näringsliv så vår satsning kommer i helt rätt läge, säger Stefan Alvarsson, koncern-vd och huvudägare i OnePartnerGroup.
Michael Schilling är ju en känd profil i Gävles näringsliv med flera års erfarenhet av företagsledning och rekrytering.
– Det känns väldigt kul och inspirerande att få vara en del av företagets utveckling i min hemstad Gävle, säger Michael Schilling. Vi ser en stor potential i Gävleregionen som har ett fantastiskt bra läge rent strategisk och dessutom satsar Gävle stort på att locka hit flera aktörer.
OnePartnerGroup har en strategi att bli Sveriges ”lokalaste” samarbetspartner och kommer att fortsätta att etablera sig på flera orter, bland annat Uppsala och Falun.
– Att ha lokal kännedom och ett bra kontaktnät är hela koncernens styrka och något som våra kunder verkligen uppskattar, säger Michael Schilling. Det finns stora fördelar med att vara ett lokalt företag som har samtidigt har tillgång till hela koncernens kompetens och erfarenhet, vilket gör oss till en trygg och komplett aktör med hög kvalitet på våra tjänster.
OnePartnerGroup: omsätter över en miljard/år och har 2.500 anställda på 43 kontor i Sverige.

OnePartnerGroup - Din lokala partner

OnePartnerGroup - Din lokala partner

Medlem sedan 2018-04-18

OnePartnerGroup - Din lokala partner
Vi erbjuder ett unikt helhetskoncept för företag som bidrar till långsiktig tillväxt och lönsamhet. Vi är ... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng