Lunchserveringen har flyttats till de moderna men hemtrevliga lokalerna på Näringen medan storköket på söder blir kvar som ett utpräglat cateringkök.
– Vi sticker inte under stol med att vi siktar på att bli den ledande matleverantören i regionen både när det gäller catering och fester, berättar Jimmy. Efter 30 år i branschen och med den här fantastiska personalen så vet jag vad vi kan och vad marknaden efterfrågar. Så den här satsningen känns helt rätt i tid.

Förutom lunchservering redan från tidig förmiddag så kommer restaurangen på Näringen att fungera som festvåning med plats för upp till 120 gäster till bords.
– Vi kan ha både födelsedagskalas och firmafester här samtidigt som vi kör ut catering till alla som vill beställa sin mat. Uppe på Söder har vi dessutom utrustning och möjligheter att laga och leverera i princip hur stora beställningar som helst. Så blir heltäckande från den lilla festen till riktigt stora cateringuppdrag. Vi kan köra ut på plats eller så kommer man och hämtar själv. Vi rättar oss efter kunderna och kommer alltid att göra allt för att vara en professionell partner och matleverantör med kvalitet i alla led som ledord och affärsidé.

Personalen verkar trivas och intygar samstämt att känslan är både hemtrevlig och mysig redan från start även om det kommer att slipas på en del inredningsdetaljer den närmaste tiden.
– Det finns massor med möjligheter så vi skall göra vårt yttersta för att leva upp även till högt ställda förväntningar. Sedan tänkte jag på det där med dubbelt så stor. Vi heter ju Två Kockar men idag är vi faktiskt fem kockar så på det sättet har vu ju blivit mer än dubbelt så stora!

Bildtext: Personalen i form av Kristina, Jimmy, Anders, och Susanne utanför den nya restaurangen Två Kockar på Näringen i Gävle.

För mer information se: http://www.tvakockar.se