– Vi bygger, river och framför allt så växer vi så det knakar, säger Andreas Zywczak på Ribygg i Gävle. Så nu vill vi utöka verksamheten ytterligare med ett par snickare.

Vi söker dig som är utbildad snickare eller har god erfarenhet av snickeri. Vi jobbar oftast två och två och utför det mesta från nybyggnation och tillbyggnation samt altanbyggen och köksbyten m.m. Du är flexibel och kan arbete i grupp men också självständigt.
Du vill utvecklas inom hantverkaryrket, är en händig person och är intresserad av branschen.
Du skall ha ett gott öga för slutresutat av jobbet och kunna ta i när det verkligen gäller.
Har du körkort är det naturligtvis en stor fördel.

Är du en av de vi söker så ser vi dig gärna med en fast tjänst och förhoppningsvis långvarig tjänst i ett härligt gäng som uträttar stordåd och trivs tillsammans.

Välkommen att kontakta oss för mer information. Eller maila in din ansökan eller varför inte slå en signal direkt.

Andreas 073-0274772
Magnus 070-336 57 01
E-post: info@ribygg.se

För mer information se https://ribygg.se

OM RIBYGG
Ribygg är ditt lokala byggföretag som i första hand arbetar med rivning, byggnationer och byggservice i Gävleborg med omnejd.
Vi möter våra kunder med gedigen erfarenhet och kunskap. Med tydlig kommunikation och vår expertis inom hantverk och byggbranchen arbetar vi gemensamt efter era önskemål. Vare sig det gäller nybyggnation, ombyggnation, rivning, byggservice eller andra byggtjänster har vi verktygen och kunskapen att få era projekt i mål.

 

Platsannons genom Presstjänst - Söker ni också personal till er verksamhet?
Kontakta Presstjänst för marknadens enklaste, mest effektiva och prisvärda platsannonser:
https://presstjanst.se/contact