Sandra Bullock

Sandra Bullock säljer sitt fritidshus i Georgia

9/4, 2019 kl. 16:45

Intresserad av ett exklusivt semesterhus i USA? Har du 60 miljoner skramlande någonstans så kan huset bli ditt. Det lades nyligen ut till försäljning så chansen att kunna köpa är stor om du agerar direkt. Huset ligger vid stranden i Tybee Island i Georgia.

  • Sandra Bullocks hus med sin San Juan fiberglaspool modell Dolphin
  • San Juan fiberglaspool modell Dolphin
  • San Juan fiberglaspool modell Dolphin
  • Gourmetkök
  • Veranda med myggnät

Det är ett fantastiskt hus på över 1.000 kvm med privat strand, som är ”perfekt för att studera delfiner”. Dessutom finns ett gourmetkök, gym, basketplan, pool och allt annat som gör livet värt att leva. Huset lär också säljas möblerat vilket innebär att man kan få sova i samma säng som Sandra, inte samtidigt men i alla fall.
– Poolen är en San Juan fiberglaspool modell Dolphin och den kan du köpa hos någon av våra återförsäljare i Sverige, säger Stefan Berg, försäljningschef på Nordiska Kvalitetspooler. Så kan du i alla fall säga att du badar i samma pool som Sandra Bullock.
Nordiska Kvalitetspooler är återförsäljare för både San Juan pooler och Marquis spabad med återförsäljare runt om i Sverige.
– I Gästrikland är det Colorama i Gävle och Wiiks Rör i Storvik som är återförsäljare av våra produkter, avslutar Stefan Berg.

Nordiska Kvalitetspooler

Nordiska Kvalitetspooler

Nordiska Kvalitetspooler AB

Från Gävle, Gästrikland

Medlem sedan 2009-02-07

Nordiska Kvalitetspooler marknadsför och säljer San Juan glasfiberpooler och Marquis spabad via återförsäljare över hela Sverige.
• Marquis – vä... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng