Stort utbud

Om du har tröttnat på kalla och hårda golv bör du kika lite extra på textilplattor. De ger dig ett perfekt inomhusklimat och är dessutom mjuka och sköna att gå på. Här kan du se exempel på slitstarka textilplattor. Ja, som du ser öppnar sig nu en värld av möjligheter och olika val för dig! Utbudet av färger och mönster är gigantiskt och du lär med största säkerhet hitta de textilplattor som passar just dig. Du kan även välja mellan olika storlekar på textilplattorna. Det vanligaste måttet är dock 50 x 50 centimeter och väljer du den storleken kommer du aldrig att stöta på svårigheter om du av någon anledning skulle behöva byta ut någon textilplatta.
Satsa på textilplattor vare sig du letar efter ett behagligt och tåligt golv för privat bruk eller till offentliga miljöer! De gör sig även alldeles utomordentligt bra i offentliga miljöer som till exempel skolor, kontor, butiker eller idrottshallar.

Enkla att lägga

Det är enkelt att lägga textilplattor och det går dessutom fort. De passar utmärkt för så väl temporärt som permanent golv.
Se till att underlaget är slätt när du ska lägga plattorna. Luftfuktigheten bör inte heller vara för hög. Ett bra riktmärke är att den inte ska överstiga 65 procent. Rengör golvet och var noga med att det inte finns några feta ytor på det. Golvet bör ha en temperatur på mellan 10 och 25 grader. Om du har vattenburen värme måste du stänga av den i god tid innan. Golvet måste vara svalt när du lägger textilplattorna. Två dygn efter att plattorna är lagda har de torkat så pass mycket att du kan sätta på värmen svagt igen. Öka sedan värmen väldigt långsamt.