En oförglömlig berättelse om naturens krafter och ensamhetens pris. Kya Clark växer upp i våtmarken utanför en liten stad vid North Carolinas kust. Hon lever ensam och i samspel med naturen. Byborna kallar henne "Träskflickan" och har i många år spridit elaka rykten om henne. När en stilig man, en quarterback, hittas död i våtmarken blir hon därför omedelbart misstänkt och en mordutredning inleds. Men Kya är långt ifrån den obildade enstöring som alla tror, och snart uppdagas sanningen om hennes liv. Där kräftorna sjunger är på samma gång en skrämmande skildring av gruppmentalitet i ett litet samhälle och en storslagen hyllning till naturen och till att våga gå sin egen värld.

Alla läsintresserade seniorer är varmt välkomna att kostnadsfritt delta i SeniorPortens bokcirkel.

Datum: 1/3, Tid: 10:00, t.o.m. kl. 11:00
Då ses vi på https://meet.jit.si/senior-tv
Varmt välkomna!

Föranmälan, kostnadsfritt deltagande, på länken här >>.

PS. Är du ännu inte medlem i Seniorporten? Varmt välkommen till Seniorporten, Sveriges forum och mötesplats för seniorer och pensionärer. Den sociala träffpunkt för alla - online och i verkliga möten!
Registrera dig för gratis medlemskap här https://seniorporten.se/bli-medlem

Om Seniorporten
SeniorPorten är Sveriges forum och mötesplats för seniorer, pensionärer och dig som är 60+. En samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund.
SeniorPorten är ett webbcommunity och mötesplats för män, kvinnor och par som är 60 år eller äldre. Det är en seriös samlingsplats som bygger på att hitta vänner oavsett var man bor, tid på dygnet eller vad man har för bakgrund. Här finner man intressen för alla: Möten, träffar, föreläsningar och lunchträffar, Hälsa, Resor, Mat & Dryck och mycket mer.

För mer information se https://seniorporten.se/