– Vill ni testa er personal för att få alla medarbetare att känna sig trygga med att komma till jobbet? Eller är ni en förening som vill bedriva er verksamhet på ett säkert sätt?
Frågan ställs av Oliver Hammarberg på Gävle Partiaffär som nu erbjuder det mycket lättanvända Antigen-testet AllTest för endast 45 kronor per test-kit.

Symtomen man får vid covid-19 kan likna symtom för andra sjukdomar och tillstånd så därför är test enda sättet att veta om man har viruset.

AllTest är ett självtest som var och en enkelt utför själv.
Alla priser exklusive moms. Minsta beställning är 20 tester.

Kontakta Gävle Partiaffär på 026-16 70 10 eller skicka ett mejl till order@gavleparti.se

För kontakt och mer information
Oliver Hammarberg
Gävle Partiaffär AB
Södra kungsvägen 55,
802 57 GÄVLE

Tel 026-167010
Mobil 073-057 51 16
oliver.hammarberg@gavleparti.se
www.gavleparti.se


Om test för covid-19
Folkhälsomyndigheten rekommenderar att de som får symtom på covid-19 testar sig för att se om de har sjukdomen. Rekommendationen gäller från förskoleklass och uppåt. Yngre barn i förskoleåldern rekommenderas i första hand att stanna hemma om de är sjuka, utan att ta ett test. Det är regionerna som beslutar om vilka personer som ska testas och det kan förekomma regionala skillnader från de nationella rekommendationerna.
Mer information:
https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/testning-och-smittsparning/testa-dig-for-covid-19/

Om Gävle Partiaffär
Gävle Partiaffär har bidragit till en god hälsa bland Gästriklands företag sedan 1991. Idag ligger lokalens fäste på Södra Kungsvägen 55 i Gävle, här har vi kyllager som försäkrar att frukten och grönsakerna hålls i rätt temperatur vilket resulterar i att frukten och grönsakerna håller sig färska och goda. Vi importerar från Holland och Spanien beroende på säsong och utbud men samtidigt vill vi stå upp för närodlarna. Då vi värnar om det ekologiska och naturvänliga så mycket som möjligt, därför använder vi oss av frukt och grönt från närproducenter i så stor mån som möjligt.
Idag består grossistverksamheten Gävle Partiaffär av 8 glada medarbetare, vi vill hjälpa till för ett mer hälsosamt län. Vårat lager omsätter idag frukt och grönt flera gånger i veckan och är redan idag en grossist för hälsa i hela Gästrikland men även Älvkarleby. Om ni vill vara med och bidra till en friskare och piggare personal på er arbetsplats så är ni varmt välkommen att kontakta oss för frågor eller offertförfrågan.
Vi är din lokala grossistverksamhet när det gäller frukt och grönsaker, vi erbjuder ett stort sortiment av hög kvalité som vi levererar till livsmedelsbutiker, storkök, restauranger, skolor, caféer och pizzerior med mer.
Gävle Partiaffär är din grossist av frukt och grönt av hög kvalité, vi vill alltid att kunden ska vara nöjd och få vad som förväntas i form av bra service och bra produkter. Allt detta, såklart till bra priser.
Mer info: https://www.gavleparti.se