Här delar vi med oss av några tips om hur du kan skaffa nya vänner på äldre dagar:
• Gå med i en förening eller klubb. Oavsett vad du är intresserad av finns det säkert en förening eller klubb där du kan träffa likasinnade människor. Det kan vara en sportklubb, en litteraturklubb eller en musikgrupp.
• Delta i olika aktiviteter. Om du gillar att dansa, måla eller träna kan du delta i olika kurser eller aktiviteter där du kan träffa nya människor med samma intressen.
• Utforska ditt område. Ta chansen att utforska ditt område och besök platser du inte har varit på tidigare. Detta kan leda till att du träffar nya människor och kan skapa nya vänskapsband.
• Använd sociala medier. Sociala medier kan vara en bra plattform för att träffa nya människor. Du kan gå med i olika grupper eller forum där du kan diskutera dina intressen och träffa andra som har samma intressen.
• Var inte rädd för att fråga om hjälp. Om du har svårt att träffa nya människor kan du be vänner eller familjemedlemmar om att introducera dig för någon de tror skulle passa bra som vän för dig.
Att skaffa nya vänner på äldre dagar behöver inte vara svårt.

Sist men inte minst - om du tycker att någon av ovanstående punkter kan fungera för dig. Då skall du bli medlem i SeniorPorten.
Registrera dig idag med ett helt kostnadsfritt Basabonnemang - så kan du ha nya vänner redan i morgon!
https://seniorporten.se/bli-medlem

För mer information om SeniorPorten se
https://seniorporten.se/om-seniorporten