Det är så att med ett pallställ, så är det bra mycket enklare att hålla ordning på ett lager. Det eftersom pallställen kan man ha många av varandra. Det går att stapla dem, eller ha dem jämte varandra. Det är idag många verksamheter och företag som har behov av att kunna hålla ett lager. Då är det inte fel att satsa på att ha en smart lagerlösning.

När det gäller pallställ så finns det idag flera varianter av dessa. Det finns de som går att optimera via olika utdragenheter och utdragshyllplan till exempel.

Välja rätt pallställ

Idag finns det som sagt olika sorters pallställ samt att det även finns så kallade pallcontainrar och pallramar. Det kan vara bra att fundera på några saker inför valet av pallställ. Bland annat är det bra att veta hur hög maximal belastningskapacitet som behövs. Fundera även på om den ska vara i stål eller plast samt om det är ett måste att den är Livsmedelsgodkänd. Fundera även på hur hög pallram det kan behövas.

Är det ont om utrymme så kan det vara smart att välja en staplingsbar pallcontainer eller en pallbox på hjul.

Utöver att satsa på bra pallställ, så kan det vara en fördel att även välja till arbetsbord, hyllställ, grenställ med mera, för att ha ett lager som är optimerat. Det finns idag pallställ som klarar av allt från 12 000 kilo upp till 32 000 kilo per sektion. Sedan finns det de pallställ som klarar av mindre och de som klarar av mer.

Hitta bra pallställ

Om det är så att du vill hitta bra pallställ samt andra bra lagerhyllor med mera, så finns det ett företag som erbjuder just detta. De heter Hans Høj Lagerinventar A/S och hos dem finns det grymt bra lagerinredning.