Du kan hitta ett snyggt iPhone 13 skal hos Bjornberry. Detta företag designar själva alla de skal de har samt att de sedan tillverkas i Sverige. Givetvis har de mobilskal även till andra modeller av iPhone samt till andra telefonmodeller. Med ett skal så skyddar du din mobil på ett bra sätt samt att du även kan ge den ett helt nytt utseende.

Varför satsa på ett skal till mobilen?

Den främsta anledningen till att köpa ett mobilskal är för att du ska kunna ge din telefon ett bra skydd mot stötar och annat. Sedan är det ju även ett sätt att ge din mobil ett helt annat utseende, som är lite mer personligt. När det gäller mobilskal så finns dessa i olika material. Bland annat i TPU, hårdplast och silikon. Det kan vara bra att kombinera ditt iPhone 13 skal med ett skärmskydd. För då skyddas hela din telefon. Skalet skyddar baksidan och sidorna och skärmskyddet, ja det skyddar just din skärm från repor och sprickor.

Funderar du på ett mobilfodral istället?

Ett alternativ till att ha ett mobilskal är att välja ett mobilfodral. Det är just då ett smart fodral för din mobil. Många av dessa är ofta i så kallad plånboksmodell. Det så att du kan ha med dig olika kort, som bankkort, körkort med mera. En del av dem har även plats för sedlar och kvitton. Även dessa finns att hitta i olika modeller, färger och designer. Ett mobilfodral skyddar hela telefonen, både fram och baksida.

Var rädd om din mobil

Dagens mobiler, de kostar ganska mycket pengar, samtidigt som de är rätt ömtåliga. Därför kan det vara en god idé att du skyddar din telefon på det sätt du kan, som till exempel med ett mobilskal.