Spakväll hos Colorama

10/1 kl. 15:19

Ett avkopplande spabad är utmärkt när man behöver koppla av från stress och tidsjakt. Det blir allt fler så inser det och för att ge fler möjlighet att upptäcka fördelarna med ett spabad, både i hemmet och på arbetsplatsen. Ett spabad på jobbet blir också en samlingspunkt för after-work och därmed en viktig hörnsten i en bra arbetsmiljö. Colorama Gävle hade därför bjudit in till en spakväll den 4 december för information i butiken vid Strömsbrovägen.

Anneli Berger och Lena Björklund, Colorama, bjöd också på en trevlig buffet med ”tillbehör”. Stefan Berg och Mattias Jonsson från Nordiska Kvalitetspooler var också på plats för att berätta om Marquis Spabad.
– Det började i USA med att man fyllde en stor vintunna med vatten och badade i den, berättade Stefan Berg. Det hela utvecklades till dagens spabad med vattenrening, jetstrålar, uppvärmning belysning och inbyggd stereo.
Marquis var ett av de första företagen och startades 1980. Man satsade från början på högsta kvalitet och tillförlitlighet. Företaget är personalägt vilket gör att alla känner extra stort ansvar för Marquis produktion och utveckling. Man har också utvecklat en unik reningsprocess med världspatent, som erbjuder det renaste spavattnet i världen.
– Alla Marquis spabad har skön komfort med olika sitthöjder för alla familjemedlemmar, sa Stefan Berg. Oavsett om du vill använda ditt utomhusspa för relax eller party finns alla tillbehör du behöver.
Marquis jetmunstycken gör att vattnet strömmar med varierande och behagligt tryck mot huden.
Vill man få extra avslappning är Marquis ensamma om en ”tystknapp” som sänker ljudnivån från jetstrålarnas bubblor.
– Marquis har fem olika produktserier och 32 olika spabadsmodeller, så det finns ett spabad för alla behov, sa Stefan Berg.
Därför ska du välja ett Marquis spa
Stefan listade också de främsta skälen till att välja ett spabad från Marquis:
• behagligt tryck
• renaste vattnet
• tysta bubblor och allmänt låg ljudnivå
• exklusiva tillval
• premiumkvalitet
• varierande sitthöjder för alla
– Vattnet i spabadet renas hela tiden men kostnaden för det är bara 180 till 340 kronor per månad inklusive uppvärmning, sa Stefan Berg.
Gästerna uppskattade både mat och information. Med tanke på intresset så är det förmodligen fler i Gävle som kommer att kunna njuta av ett spabad!

Nordiska Kvalitetspooler AB

Nordiska Kvalitetspooler AB

Medlem sedan 2009-02-07

Nordiska Kvalitetspooler marknadsför och säljer San Juan glasfiberpooler och Marquis spabad via återförsäljare över hela Sverige.

• San Juan -... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Erbjudanden

Visa fler erbjudanden »

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng