Hotell brukar ju vara skinande rena, tack vare hotellstädning Stockholm. Här ska du få ett par tips på hur du kan få det på samma sätt hemma. Ett smart tips du kan ta till dig, det är att piska gardinerna. Det kan du göra med en liten handduk. Du får då bort damm från dem.

Bra tips för städningen

En annan hemlighet eller tips du bör använda är att röja först, dammsuga sen. I ditt badrum kan du ta undan allt, så som mattor, handdukar med mera samt allt som står på bänkar och handfatet. Sedan kan du dammtorka där. Ställ inte tillbaka flaskorna innan det torkat, för då kan det bli fula ringmärken. Tänk även på att låta produkterna få verka en stund efter du sprayat på dem. sen kan du skrubba.

När det är dags att dammsuga, då ska du göra det på rätt sätt. Det du bör göra är att röra dig över de delarna där det är vanligast att man är. Sedan dammsuga inåt rummet. Sedan samma väg tillbaka.

Få hemmet skinande rent

Ett mycket bra knep för att få bort fläckar, det är att fylla en sprayflaska med en del vinäger, tre delar vatten och använda på dem. En tandborste är bra att ha med, för att kunna komma åt att göra rent i trånga utrymmen. För andra delar av hemmet är det bra att satsa på en mikrofiberduk. Det går även att använda en gammal t-shirt om den är i bomull. Använd inte frotté eller polyester. Med dessa smarta tips vi nu gett dig kan du få en lika bra städning som på hotell!