Joakim Jönsson, Mattias Karlsson och Anders Rönngren för i ordning utställningen inför premiären

Stenmästarna etablerar sig i Gävle

24/5, 2018 kl. 15:45

Stenmästarna öppnade i sina nya lokaler på Strömsbrovägen 12 den 31 maj. Platschef blir Anders Rönngren, som också är delägare tillsammans med en av de största stenkoncernerna i Sverige.

  • Anders Rönngren

– Vi kommer enbart att satsa på försäljning i den här verksamheten, med produkter av sten för utomhus- och inomhusbruk, såsom marksten, murar, bänkskivor, stenskivor för väggar och golv mm, säger Anders Rönngren. Därmed lämnar jag entreprenadbranschen och satsar helhjärtat på att etablera Stenmästarna, först här i Gävleområdet och på nätet och sedan på ett större område.
På Strömsbrovägen 12 finns en utställning med företagets olika produkter och där finns också deras Sverigelager. Bänkskivorna tillverkas enligt kundens önskemål och kan användas som köksbänkskivor, hyllor, fönsterbänkar, bordsskivor mm. Inmätning och installation ingår i priset.
– Jag har jobbat med stenprodukter i 20 år och efterfrågan ökar hela tiden, säger Anders Rönngren. Vår inriktning är att sälja kvalitetsprodukter till vettiga priser och det säger väl alla, men vi menar allvar!

Stenmästarna i Sverige AB

Stenmästarna i Sverige AB

Medlem sedan 2018-05-18

Stenmästarna erbjuder marknadens kanske största utbud av olika typer av marksten, dekorsten, mursten och stenskivor till köksbänkar, fönsterbänka... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng