Anders Rönngren, Joakim Jönsson och Mattias Karlsson i stenbutiken

Stenmästarna öppnade sin butik i Gävle

5/6, 2018 kl. 23:59

Den 31 maj öppnade Stenmästarna sin butik på Strömsbrovägen 12, inte så mycket pompa och ståt utan mer ”här är vi, kom och titta!" Stenmästarna säljer och marknadsför stenprodukter som bänkskivor, marksten, sten för väggar och golv mm.

  • Anders Rönngren i köksavdelningen

– Målsättningen på kort sikt är att etablera konceptet här i Gävle för att sedan expandera i Sverige, säger Anders Rönngren, platschef på Stenmästarna. Det är en av de större företagen i stenbranschen i Sverige som står bakom det här projektet och jag bidrar med min erfarenhet av den här typen av produkter.
Butiken inrymmer dels en utställning av marksten och dels ett rum där man visar stenskivor för köksbänkar, möbler med mera.
– Jag har jobbat med stenprodukter i flera år och efterfrågan ökar hela tiden, säger Anders Rönngren. Vår inriktning är att sälja kvalitetsprodukter till konkurrenskraftiga priser - och det säger väl alla - men vi menar allvar!
Stenskivorna skärs till enligt kundens önskemål och kan användas som bänkskivor, hyllor, fönsterbänkar, bordsskivor etc. På Strömsbrovägen finns också ett lager för de vanligaste stenprodukterna.

Stenmästarna i Sverige AB

Stenmästarna i Sverige AB

Medlem sedan 2018-05-18

Stenmästarna erbjuder marknadens kanske största utbud av olika typer av marksten, dekorsten, mursten och stenskivor till köksbänkar, fönsterbänka... Läs mer

Vad vill du läsa?

Publicera

Välj ditt språk

Mer läsning

Facebook

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Hjälp

Stäng