Grundarna av Hits For You, Henrik Sundström, Lotta Wolff och Ruzze Pour är entusiastiska över mottagandet efter premiärmånaderna.
– Det har varit helt fantastiskt och långt över våra förväntningar, berättar Henrik. Det har varit väldigt bra bokat under hela hösten och nu inför julborden har det blivit ett enormt tryck. Därför har vi varit tvungna att sätta in extraföreställningar på lördagarna i december och även öppnat upp med showen på tisdagarna.
Gästerna kommer i huvudsak från Gävleregionen men det kommer även fler och fler långväga gäster.
– Det har redan börjat fyllas på bra med bokningar under våren, säger Lotta, som är restaurangansvarig. Showen startar om till löningshelgen i januari och intresset verkar bara öka så vi försöker hela tiden utveckla samarbetet med bussbolag och hotellpaketering. Dessutom är det flera större företag som abonnerat hela showen med diskotek och karaoke på egna datum.

Fokus är att gästerna skall trivas och att ingen kväll blir den andra lik.
– Det blir en härligt stämning i och med att publiken är så blandad, förklarar Ruzze som ansvarar för diskoteket.
Till showen kommer folk i alla åldrar och när diskot öppnar efteråt så så strömmar det in mängder av musikälskare som vill dansa och höra de bästa hitsen från flera decennier. Dessutom har man utvecklat konceptet genom att vissa dagar ställa spännande artister som Linda Bengtzing och Haddaway på scenen.
– Vi är så tacksamma och glada över den här responsen, hälsar Henrik. Vi kommer att göra vårt yttersta för att fortsätta erbjuda mat och underhållning på högsta tänkbara nivå och duckar inte för att utveckla konceptet och kommer även att bjuda på en del överraskningar framöver.

För mer information se: http://www.hitsforyou.se

Bildtexter:
Kompanjonerna Ruzze Pour, Henrik Sundström och Lotta Wolff gläds över succén med "Hits For You” i Gävle.

Henrik showar loss med artisterna Maria Doverud, till vänster och Anna Lidman.