En smart tandläkare med kunden i fokus

Tandkompaniet satsar stort på tillväxt under 2023 genom att anlita experter inom framför allt Google Ads och sökmotoroptimering, i syfte att ranka högt på Google. Ägarna känner sig stolta över att vara den tandläkare i Karlstad med högst betyg enligt Google, och deras nya hemsida kommer att göra det ännu enklare för kunder att hitta till kliniken.

Vi förstår att det kan vara svårt att hitta en bra tandläkare, men hos Tandkompaniet kan du vara säker på att alltid bemötas av professionalitet tillsammans med kunskap. Kliniken ligger i Bergvik köpcenter och erbjuder allt från vanliga tandundersökningar till avancerade behandlingar som tandimplantat och kosmetisk tandvård.

Teamet består av erfarna tandläkare och tandhygienister som alltid sätter patientens behov i första rummet. De tar sig tid att lyssna på sina patienter och skräddarsyr behandlingarna efter deras individuella behov och önskemål. Tandkompaniet tror på att en personlig och genuin service är avgörande för att bygga långsiktiga relationer med sina kunder.

Tandkompaniet välkomnar alla nya kunder, oavsett omfattning

Oavsett om det är dags för en årlig undersökning, du är i behov av akut tandvård eller behöver hjälp med ett mer omfattande ingrepp, så kan du lita på att Tandkompaniet har allt du behöver för att hjälpa dig med din munhälsa.

De förstår vikten av att använda de senaste verktygen och teknologierna för att säkerställa att deras patienter får den mest effektiva och bästa behandlingen som bara möjligt.

En tandläkare som förstår värdet i digital synlighet

Ägarna består av bröderna Aref och Adel, som även är legitimerade tandläkare och arbetar aktivt på kliniken. Bröderna insåg utmaningen i att klara av att leverera samma högkvalitativa service som alltid, och samtidigt hantera sin digitala närvaro.

De var dock eniga om att det är en kanal som inte går att förbise, om inte Tandkompaniet blir den tandvårdsklinik som ranka i toppen på Google, så kommer det vara någon annan som gör det.

Av den anledningen så tog de beslutet att istället outsourca detta till externa samarbetspartners, ett beslut som snabbt gav resultat. Efter bara två månader så var Tandkompaniet den tandläkare som rankade först på Google för det högt konkurrensutsatta, och viktiga sökordet “Tandläkare Karlstad”. 

Bland konkurrenterna så finner vi aktörer som region Värmland och större kedjor med mellan 10 - 50 st tandläkarkliniker runt om i Sverige, och då även en stor marknadsföringsbudget. 

Bolaget ser fram emot en fortsatt tillväxt under 2023 och eftersträvar att fortsätta utvecklas som klinik och välkomnar alla nya kunder med öppna armar.